Évzáró Gombász Klub 2014.11.29.

Évzáró Gombász Klubot rendeztünk november 29-én Sárospatakon a Végardói Faluházban. 

Nagyon örültünk, hogy olyanok is ott voltak, akik az évben egészségi állapotuk miatt nem tudtak részt venni kirándulásainkon. Ezután is igyekszünk hasonló programokkal lehetőséget adni az együttlétekre. 

Megnéztük a svájci és erdélyi utunkról készült filmeket, rendezvényeinken készült fotókat. Közben vacsoraidő lévén egy kis lepcsánkával ütöttük el éhségünket, desszertként otthonról hozott finomabbnál finomabb süteményeket fogyasztottunk. Melegített bennünket a tea és a forralt bor, de a pálinkák sem hagytak hidegen bennünket. 

Nem csak testünk, de szívünk is melegedett az este. Nagy meglepetésként ért bennünket Pálfalvi György csomagja, amelyben a "Magyar Gombász Díj" oklevelét találtuk. Régen alapított díj, amelyre az utóbbi években nem találtak elismerésre méltó személyt, csoportot. 2014-ben a 10 év alatt végzett kiemelkedő ismeretterjesztő és szakmai munkánk elismeréseként Egyesületünk kapta meg. Büszkék lehetünk rá, köszönjük az elismerést!

Az éven történtekről hivatalosan majd a közgyűlésen számolunk be, most kötetlenül beszélgettünk a személyes és az egyesületi dolgokról. Jól éreztük magunkat. 

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: