Beszámoló 2014, 1.negyedév

Röviden 2014 első negyedévében végzett munkákról: Felnőtt előadássorozat 6-6 előadása Sátoraljaújhelyen és Komlóskán, összesen 74 fő részvételével. 7 diákelőadás Sárospatak iskoláiban, ezeket 251 diák hallgatta meg nagy-nagy érdeklődéssel. Eddig 3 egyesületi kirándulást szerveztünk. Elkészült az 5. ismeretterjesztő kisfilm "Téli fülőke" címmel, de egy szarvasgombázásról is láthattok benne összeállítást.

Mácsi Lászlóra emlékeztünk és az ünnepségről, Közgyűlésről láthattunk összefoglalót a márc. 13-i adásban.

Húsvét másnapján szép túrát tettünk a Szarka-kút felé, egészen az apátságig. Még gombákat is találtunk (májusi pereszke, tövisalja gomba, kígyógombák...) Nem maradt el a locsolkodás, tojásosztás, evés-ivás sem. Nagyon jól éreztük magunkat. KÉPEK

Április 23-án előadás, vetítés keretében mutattam be a Magyar Mikológiai Társaságnak  Egyesületünket "Zemplén gombái és gombászai" címmel. Nagy érdeklődéssel hallgatták életünkről, tevékenységeinkről szóló beszámolómat. Két mondat a facebook oldalunkról, amely nektek is szól: "Kedves Judit, csodálatos munkát végeztek a Zemplénben! Sokat tanulhatunk még tőletek!" Ahogy az előadás utáni beszélgetésekből kiderült, a közösségépítő kirándulásokat és az ismeretterjesztő munkánkat tartják követendő példának. Jó érzés volt az elismeréseket hallani, büszke voltam közösségünkre. Pár fotó.

Üdvözlettel: Kőszeginé Judit

 

Küldjön levelet nekünk

Itt küldhet üzenetet nekünk: